TIELSE TINTEN STEUNT NGNG

Vorig jaar heb ik met mijn TielseTinten-project geld ingezameld voor de KWF Kankerbestrijding, een heel goed doel natuurlijk (blijf vooral doneren), maar ik wilde toch liever een wat persoonlijker doel om te koppelen aan mijn schilderijen. Dat is de stichting No Guts No Glory geworden! Ik ben dus nog steeds aan het schilderen en ik wil met de opbrengst van (sommige van) mijn schilderijen ook nog steeds een kankergerelateerd goed doel steunen.

Over stichting No Guts No Glory (ook wel NGNG): ‘Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Wij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. Wij vinden namelijk dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!’

Op de site www.stichtingngng.nl vind je alle informatie over de stichting en wat ze doen (en welke personen (welke mensen met kanker dus) in aanmerking komen voor financiële steun van NGNG.

Uiteraard ga je ze LIKEN op Facebook: https://www.facebook.com/StichtingNoGutsNoGlory
En volgen op Twitter: https://twitter.com/stichtingngng
Of je maakt meteen een donatie over:
Je kunt rechtstreeks geld overmaken op: rekening: 198402449, op naam van: Stichting No Guts No Glory te Utrecht (IBAN: NL61 TRIO 0198 4024 49) (BIC: TRIONL2U)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>