WAAR IS: TIKTAK TINTEN?

Ik zie een mailtje van E. uit Tiel: ‘Mijn vriend (die jongeman met krullen) vertelde over jouw schilderijen en liet mij jouw website zien. Ik was direct verkocht toen ik de verschillende schilderijen zag met de vogeltjes. Een aantal dagen later kwam ik thuis en zag ik tot mijn verassing dat hij TIKTAK TINTEN voor mij had mee genomen. Ik heb hem direct opgehangen boven mijn bank. Het tiktak-vogeltje hoeft niet eenzaam te zijn want hij heeft nu genoeg vriendjes naast hem hangen! Bedankt voor dit bijzondere schilderij en er gaat zeker een donatie naar de kankerstichting. Ga door met dit prachtige initiatief.’ Kijk! Zo zie ik het graag! Het schilderij hangt prachtig en ik vind het geweldig om te zien waar mijn werk terecht komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>