TIKTAK TINTEN

Dan loop ik wel te zeuren dat het zo moeilijk wordt om de schilderijen los te laten, maar als ik het dan doe, dan moet ik ze wél goed fotograferen! Deze foto doet totaal geen recht aan de knalkleuren van het schilderij, maar er zijn ergere dingen in de wereld. Kanker bijvoorbeeld. Gisteren heb ik dit schilderij opgehangen in ziekenhuis Rivierland Tiel. En gisteren hebben de oncologen een gesprek gehad over de toekomst van m’n moeder. Wel of niet aan de chemo, that’s the question. Ook bij dit hangt weer een kaartje met: ‘Vind je dit schilderij mooi? Neem het dan mee, gratis en voor niets! Vind je dit schilderij wat waard? Doneer dan een bedrag op giro 26000 t.n.v. KWF Kankerbestrijding.´

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>