TIJDTINTEN

Gisteren 12 oktober deze TIJDTINTEN opgehangen in ziekenhuis Rivierenland om een uurtje of 10.00. Toen ik om 12.00 weer wegging bij m’n moeder, was het schilderij alweer meegenomen! Het gaat dus af en toe heel snel! Dit schilderij is gemaakt in een oude houten lijst (met dus van dat leuke houtsnijwerk)… en ik heb nog meer van dit soort lijsten staan… ook daar komen Tielse Tinten in en die worden dit weekend nog losgelaten in het ziekenhuis… Ik hoop dat de vinders van de schilderijen me een foto sturen van de plek waar het schilderij nu hangt (vind ik leuk) en dat er goed gestort wordt op t.n.v. KWF Kankerbestrijding natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>