DE GIVE AWAY BIJ 250 LIKES

Gisteren kwamen Danny & Anoeschka uit Purmerend hun schilderij ophalen bij mij in Tiel! Vorige week heb ik een schilderij verloot bij 250 LIKES en zij kozen dit schilderij uit…

Ze schreven zelf op hun Facebook-pagina: ‘Al enige tijd volgen we Chantall van den Heuvel via Facebook en haar blog. Onlangs is ze met een fantastisch project gestart waar we jullie af toe op attenderen omdat we ZO enthousiast zijn over haar werk en het verhaal erom heen. Nu hebben we vorige week met het ‘liken’ van haar Tielse Tinten-pagina een van haar werken gewonnen. Vandaag hebben we het doek opgehaald en inmiddels hangt ze te pronken in de woonkamer. INNERTINTEN staat voor ons symbool voor zonnige tijden die vaak worden overschaduwd door donderwolken. Maar keer nooit je rug naar donkere tijden, fluit ze tegemoet met een opgeheven hoofd. Je kunt haar werk mooi vinden of niet, maar een bezoekje aan haar website is meer dan de moeite waard!! Voor ons heeft het werk een speciaal plekje in ons hart evenals de kunstenares zelf. Chantall, we wensen je heel veel succes en geluk met Tielse Tinten!!’

Ik vond het erg leuk dat ze het schilderij zelf op kwamen halen… Ook bij 500 LIKES verloot ik weer een schilderij… en bij 750… en bij 1000!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>