TJILP TINTEN

Ik merk dat ik toch steeds meer moeite krijg om m’n schilderijen ‘los’ te laten… Ik ben een nieuwe richting op gegaan, nou ja, nieuw? Ik integreer vogels in de schilderijen en dat ziet er geweldig uit (ja, ik ben heel trots). Bij mijn moeder op haar kamer heb ik m’n eerste vogelschilderij opgehangen (met alle kleuren van de regenboog, lekker vrolijk). En gisteren, 27 september 2012, heb ik deze TJILP TINTEN opgehangen op de eerste verdieping richting de Schakelafdeling in ziekenhuis Rivierenland. Het lukt me niet zo goed om de felle kleuren goed op de foto te krijgen, want eigenlijk alle schilderijen die ik maak knallen echt van de muur af… Ook bij dit schilderij hangt een kaartje met: ‘Vind je dit schilderij mooi? Neem het dan mee, gratis en voor niets! Vind je dit schilderij wat waard? Doneer dan een bedrag op giro 26000 t.n.v. KWF Kankerbestrijding.´

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>