LUNA’S (p)ARTY TENT

Ja, dat schilderen, dat doe ik dus buiten! Ons huis is te klein om binnen te schilderen, want de schilderijen zijn nogal groot (vaak 115 x 85) en ik schilder nogal agressief, waardoor er veel verf op eh, nou ja, de hele omgeving komt (zo hebben we momenteel een blauwe klimop-plant). Van mijn schoonvaders kreeg ik deze (p)ARTY TENT! Zodat ik, in ieder geval in de herfst, ook nog buiten kan schilderen. In de winter wordt het denk ik echt te koud, dus dan zal ik een alternatief moeten zoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>