KANKER IN KLEUR

Eén van mijn Facebook-vrienden (die ik overigens niet persoonlijk ken, schreef onderstaand stukje op haar pagina. En iemand die zoveel veren in mijn reet stopt, ja, die wil ik natuurlijk graag even citeren!

‘Chantall van den Heuvel is een super initiatief gestart, ik volg haar project op de voet. Zoveel bewondering en respect voor de manier waarop zij kleur weet te geven aan zo’n donkere bladzijde in het leven.

Helaas hebben we zelf in ons nabije omgeving al vaak afscheid moeten nemen van dierbaren die deze strijd niet konden winnen. En beleven we de afgelopen maanden hels verdriet van het feit dat ons zusje is bevangen door deze droefenis.

Mensen die dan zo’n bijzondere kijk hebben op dit hele proces geven ons zoveel steun/kracht zonder dat ze het zelf door hebben. Daarnaast geeft het een gevoel van verbondenheid. Deze emoties zijn te groot en ondraaglijk, kanker maakt geen onderscheid in jong, oud, lief, lelijk, rijk, arm, slim, sterk of simpel.

Daarom Chantall petje af voor je kracht, dat je een inspiratiebron voor velen mag zijn. Ik deel hierbij jouw website omdat ik vind dat je VEEL meer aandacht verdiend.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>