WAAR IS: NACHTTINTEN?

N. Ankersmit uit Zevenaar wilde zo ontzettend graag een echte Tielse Tinten aan de muur hebben hangen dat ze bereid was een uur om te rijden met haar auto! Ze mailde me: ‘Ik wilde gewoon een echte Chantall van den Heuvel in huis. Zo raar… je al jaren te kennen via www.maanisch.com en toch ook helemaal niet. Ik ben er ontzettend blij mee en ik vond het ook enorm spannend om geoorloofd een schilderij te ‘jatten’!’ Het schilderij NACHTTINTEN hangt bij N. in huis en ze liet me weten 60 euro over te hebben gemaakt op giro 26000 t.n.v. KWF Kankerbestrijding! Everybody happy dus! En kijk vooral die poes eens shinen op de foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>