TANTE TIL TINTEN & NACHTTINTEN

Zondag, 26 augustus 2012 heb ik de schilderijen ‘TANTE TIL TINTEN’ en ‘NACHTTINTEN’ opgehangen. Het schilderij ‘TANTE TIL TINTEN’ is geïnspireerd door Tante Til uit 1 van mijn favoriete kinderseries ‘De Familie Knots’ (ik heb ook wel wat weg van Tante Til, trouwens); “Een kloddertje roze hier… Een kloddertje roze daar!” Voor allebei de schilderijen geldt: ‘Vind je dit schilderij mooi? Neem het dan mee, gratis en voor niets! Vind je dit schilderij wat waard? Doneer dan een bedrag op giro 26000 t.n.v. KWF Kankerbestrijding.´

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>