5 SCHILDERIJEN ONDERWEG NAAR?

Ik kreeg een berichtje van N. via Facebook… Zij was met 2 auto’s onderweg naar Tiel en had haar hele planning, samen met haar collega’s, omgegooid om schilderijen van mij op te halen! Ze had zelfs wat bestellingen van andere collega’s meegekregen… Ik kreeg ook een foto doorgestuuurd… De schilderijen VUURTINTEN, 100 TINTEN HOOP, NACHTTINTEN, TWIJFELTINTEN en 3 TINTEN DRAMA zijn niet meer aanwezig in ziekenhuis Rivierenland… Ik hoop dat er een fijn bedrag gestort wordt op giro 26000┬át.n.v. KWF Kankerbestrijding en dat de schilderijen een mooie, nieuwe plek krijgen! Ik zie de foto’s graag tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>